3 Kotak COCOA COLLAGEN POWER PLUS

RM60.00

Pakej ini mengandungi 3 kotak Collagen Power Plus

TESTIMONI PENGGUNA CCPP

TESTIMONIAL (drink Cocoa Collagen 4 one week.)
-Breast macam besar & bulat...baju kebaya aku kat bahagian dada tu jadi ketat,laki aku pun terkejut.
-Muka glowing..x tau la ni perasaan sendiri ke???yang nyatanya aku x payah pakai beauty cream/collagen cream dan ramai member2 tegur perubahan aku..

Onie:
Saya minum Cocoa Collagen Power Plus ni bagus la,saya kerap buang angin...kencing lawas..badan saya rasa segar.Nampak la perbezaannya.Sebelum ni tumit kaki saya pecah-pecah..betul kata kawan saya tu...lepas saya amalkan tumit kaki saya nampak bersih...xde lagi pecah-pecah tu..x menyesal saya minum cocoa ni.

Kak Nur:
Betul tu... kak nur rasa macam nak minum selalu jer...actually kak nur ni memang malas kalau bab2 nak bancuh air ni...tp sejak beli Cocoa Collagen ni kan...sehari sampai 2 kali minum...rajin la plak..memang sedap sangat...perubahan yang kak nur rasa...masa buat keje... badan x rasa letih..kulit pun rasa halus cam kulit baby jer...memang best la...ni tengah pantau la apa lagi perubahan seterusnya.

Nadia:
Nadia says:" kak.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "

Hamba ALLAH:
Thank u, lepas minum Cocoa Collagen ni selama seminggu,saya dpat rasakan keinginan untuk melakukan hubungan intim dengan suami kembali membuak. Selepas melahirkan 3 orang anak di tambah dengan penat bekerja,keinginan untuk melakukan hubungan intim seolah hilang.Tapi selepas minum Cocoa Collagen dengan izin ALLAH, Alhamdulillah dapatlah saya menjalankan tanggungjawab yang penting ini. Thanks.

Testimonial
akak....nak update lagi nih... JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat... BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih... TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe... best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....YANG PALING BEST....!!!MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asyik teka 20 jer...)hihi..padahal umur dah 24...wakakakaaa....

Testimonial
Colagen ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. Dalam seminggu penggunaan pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan.

shahida:-
Selepas mengamalkan selama 1 bulan parut dan jerawat semakin berkurangan. Kulit wajah saya semakin cantik. Bukan tu je tenaga saya semakin bertambah; saya x mudah lesu mcm dulu. Malam bersama suami menjadi lebih bermakna…hehe..
Saya minum cocoa colagen ni sbb nk gebukan kulit dan hilangkan parut jerawat di muka saya. Pada mulanya saya tak berapa yakin sgt keberkesanan cocoa colagen ni. Sbb dah mcm mcm sy cuba.. gimick je lebih. Tapi x nampak kesan. Lain pula cocoa ni. Sbb harganya berpatutan sy x kisah la mencubanya


MAKLUMAT PRODUK

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman. Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

  • Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
  • Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
  • Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
  • Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
  • Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
  • Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.


Kebaikan dan khasiat:

  • Membantu mengimbangi hormon
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  • Melambatkan proses penuaan
  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Memberikan tenaga
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut
  • Melancarkan peredaran darah dalam badan
  • Mengimbangi berat badan
  • Meningkatkan daya penghadaman
  • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

Pakej ini mengandungi 3 kotak Collagen Power Plus


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 870gram
  • 9 Units in Stock


This product was added to our catalog on Sunday 04 November, 2012.

Copyright © 2017 One Stop Nur Iman Enterprise. Template oleh Portal Usahawan . Laman Web Ini Dibina oleh Team Kedai Online
warobbo template