Ramai Yang Mula Menyedari Teknik Ini Betul-Betul Berhasil

"Tahukah Anda Bahawa Anda Mampu Menjana Wang Dari Aplikasi Facebook Selagi Facebook Belum Menutup Bisnesnya?"

"Ya! Anda boleh melakukannya secara mudah dan percuma serta mampu menjana wang dengan berkesan melalui satu aplikasi facebook yang bakal saya kongsikan kepada anda"


RE: Rahsia Tersembunyi Duit Dari Facebook

Lokasi: Kuala Lumpur

Salam hormat pengguna Facebook,

Saya pasti sekiranya anda membaca bahagian ini saya percaya anda tertarik dengan apa yang saya akan perkatakan seterusnya. Saya bukan hanya ingin menarik perhatian anda tetapi saya ingin memberitahu anda mengenai aplikasi-aplikasi Facebook yang memberi anda wang. Teruskan bacaan..


Mengapa Menggunakan Facebook Untuk Memberi Anda Wang?

Sekarang ini Facebook merupakan satu laman sosial yang bukan saja paling popular di Malaysia malah kebanyakan negara di dunia. Jumlah pengguna aktif Facebook dari Malaysia kini mencecah hampir 7 juta, iaitu 21% dari rakyat Malaysia dan semakin meningkat dari hari ke hari. Sebenarnya, ini berita baik untuk anda menjana wang dari Facebook.

Saya rasa tak usah lagi saya bercerita panjang mengenai kehebatan Facebook ini kerana anda telah pun mendapat pendedahan secara tidak formal mahu pun secara formal. Cukup saya analogikan Facebook sebagai sebuah pasar raya yang besar di Kuala Lumpur dan membandingan Kedai Runcit Ali di kampung. Anda sendiri tahu apabila ada ramai pelanggan maka jualan pun semakin bagus

Dengan hanya berkongsi permainan atau pun kuiz-kuiz yang menyeronokan dengan rakan-rakan Facebook anda. Anda mampu untuk meraih pendapatan yang lumayan tetapi untuk siapa panduan ini? Adakah anda tergolong dalam golongan di bawah?


Untuk Siapa Panduan Ini?

Adakah anda seorang,

==> Pengguna Facebook tetapi belum mendapat pendapatan di Facebook
==> Pengguna tegar Facebook dengan banyak membazir masa dengan hanya bersosial dan bermain aplikasi mainan di Facebook.
==> Pengguna Facebook yang pernah melihat rakan-rakan Facebook membuat duit di Facebook tetapi anda tidak tahu caranya.
==> Pengguna Facebook yang mencuba membuat aplikasi Facebook tetapi asyik tidak berjaya melakukannya?



Siapa pun anda, anda mempunyai masalah bagaimana ingin mula menjana pendapatan dari aplikasi Facebook.

Apakah Itu Pemasaran Viral?

Bagi perniagaan offline, ia disebut sebagai pemasaran “word-of-mouth,”. Dalam perniagaan internet pula, ia disebut sebagai “viral marketing” atau pemasaran viral. Pemasaran viral merupakan satu teknik di mana anda membenarkan sesuatu produk atau servis diberikan secara percuma untuk menggandakan pemasaran melalui internet dengan pantas. Anda cuma perlu letakkan iklan anda dalam pemberian produk percuma.


Teknik pemasaran viral juga berlaku dalam Facebook melalui aplikasi yang anda cipta. Pernahkah anda menerima jemputan dari rakan-rakan anda untuk bermain sesuatu aplikasi dari Facebook seperti permainan dan kuiz-kuiz?. Anda mendapati aplikasi itu sungguh seronok untuk dikongsikan bersama rakan-rakan anda yang lain pula lalu menjemput mereka untuk bermain bersama-sama.


Begitulah aplikasi yang anda cipta yang akan merebak dari rakan-rakan lain ke seluruh pengguna Facebook di Malaysia malah ke seluruh pengguna Facebook di dunia seperti virus pandemik H1N!!

 

Siapa Saya?

Fairos Abdullah mungkin satu nama yang sangat asing buat anda. Saya bukanlah seorang otai yang boleh dikenali di mana-mana. Saya merupakan seorang penguna facebook yang tegar dari tahun 2007 yang memula menjana pendapatan RM4000 sebulan melalui aplikasi Facebook sejak tahun 2009 lagi. Saya yang berkerja sebagai seorang pegawai pemasaran bagi beberapa industri seperti kejuruteraan dan merupakan kepada pemilik blog jenamaonline.com

Bagaimana Panduan Ini Boleh Membantu Anda?

Saya bukanlah antara mereka yang telah mempunyai nama besar dalam industri ini namun atas pengalaman serta ilmu yang saya ada sepanjangpengalama saya dalam menjana pendapatan di Facebook maka lahirlah panduan ini. Saya yakin bahawa panduan ini akan memberikan kejayaan kepada anda melalui akaun Facebook milik anda.

Berapa Pendapatan Saya Sebulan Melalui Aplikasi Facebook?

Perhatikan betul-betul screen shot income saya pada bulan Mei sebanyak USD1330 seperti di bawah. Saya tidak menjanjikan anda mendapat keuntungan sebanyak mana yang saya dapat. Bagi diri saya inilah yang saya mampu hasilkan pada setiap bulan. Apa yang membezakan kita adalah jumlah usaha sahaja.




Bagaimana Panduan Ini Boleh Membantu Anda?


Saya bukanlah antara mereka yang telah mempunyai nama besar dalam industri ini namun berdasarkan pengalaman serta ilmu yang saya ada sepanjang pengalaman saya dalam menjana pendapatan di Facebook maka lahirlah panduan ini. Saya yakin bahawa panduan ini akan memberikan kejayaan kepada anda melalui akaun Facebook milik anda juga.

Bagaimana Cara Cepat Anda Boleh Menjana Wang Dari Aplikasi Facebook...

Baiklah..saya tidak mahu melengahkan masa anda untuk mula menjana wang di Facebook dan tidak membiarkan anda terkial-kial belajar keseorangan aplikasi ini. Saya memperkenalkan panduan saya iaitu:


Rahsia Tersembunyi Duit Dari Facebook

Hanya RM30




Hanya RM30

Tentu Anda Ingin Tahu Juga Komen-Komen Pembeli Ebook Panduan Rahsia Tersembuyi Duit Dari Facebook Ini....

(mereka merupakan pembeli semasa tempoh Pra-Pelancaran dahulu)

Teknik Jana Wang Yang Belum Pernah Di Bongkarkan

Saya tidak pernah tahu menahu melalui aplikasi-aplikasi Facebook seperti dari kuiz-kuiz dan permainan boleh buat duit. Ebook ini memang terbaik bagi saya memahami bagaimana ingin membuat aplikasi saya sendiri yang menghasilkan wang. Jika sebelum ini saya asyik bermain dengan aplikasi Facebook yang entah siapa yang buat.

Alhamdullilah, selepas membaca ebook ini selama 15 minit..saya terus boleh mempraktikkan terus ilmu ini..semalam saya dah berjaya buat aplikasi sendiri. Memang gembira macam nak rak. Hari ini on da way buat lagi satu aplikasi.

Target 1 hari 1 aplikasi. Sebulan ada 30 aplikasi dan setiap aplikasi menjana USD10..insyaAllah USD300..amin

Faiz Shafie
http://tutorialnewbie.com/blog


Ringkas, Padat & Mudah Di Ikuti

Dulu saya pernah cuba bina sendiri aplikasi FB. Masalahnya terlalu banyak yang saya tidak faham. Nak bertanya, tak tau nak rujuk kat mana.

Akhirnya saya give up. Kebetulan bro Fairos mengeluarkan ebook Rahsia Tersembuyi Duit Dari Facebook. Ebook ni ringkas tapi padat dengan langkah-langkah yang mudah diikuti.

Dalam masa yang singkat, saya dah boleh create FB apps dengan menggunakan tool yang dicadangkan. Sungguh menarik dan saya boleh bina aplikasi FB  sebanyak mana pun saya suka. 

~chukai~
http://ideakreatif.com


Teknik & Panduan Yang Belum Pernah Dibongkar

Satu ebook yang lain dari ebook2 berkenaan panduan Facebook yg lain.. tidak lagi diajar cara membuka akaun Facebook..Alhamdulillah banyak perkara-perkara baru tentang Facebook dalam ebook ni.

Ebook ni adalah cara utk buat duit dengan Facebook dan bukannya cara untuk menjual produk menggunakan Facebook.. jadi ini adalah satu pilihan baru untuk pembaca berkenaan panduan Facebook selain dari ebook-ebook yg sedia ada.

MZM
http://kursusonline.org




Ya , saya ingin memiliki  ebook ini sekarang...tempah sekarang

Hanya RM30



Yang Ikhlas Membantu,

Fairos Abdullah & Puan sarah


p/s – Untuk peringatan anda bahawa ebook ini mempunyai 37 muka surat yang mampu membantu anda untuk memulakan dan memiliki aplikasi Facebook sendiri dan seterusnya menjana wang melaluinya.

 

p/p/s – Teknik dan langkah-langkah yang diperkenalkan adalah asli, 'real' dan terbukti berkesan dan 90% dari usaha kajian serta praktikal telah saya lakukan dan anda hanya perlu melakukan 10% sahaja kerja iaitu dengan membacaebook ini dan akhirnya bertindak pantas bagi memiliki keuntungan segera anda.

 

p/p/p/s – Semua impian anda akan terkubur jika anda tidak bertindak pantas. Hanya tindakan pantas sahaja mampu membantu anda membina aplikasi Facebook dengan pantas. Jadi bertindak pantas dengan memiliki pakej ebook ini sekarang. Ya SEKARANG JUGA.